Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu reprezentanții IMM-urilor: Vor un cadru fiscal predictibil și echilibrat. PNL ține mult la asta

Data actualizării: Data publicării:
ciuca s-a intalnit cu reprezentantii IMM-urilor
Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu reprezentații IMM-urilor. FOTO: Facebook/ Nicolae Ionel Ciucă

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a anunțat că a avut miercuri o întâlnire cu reprezentanții Confederației Patronale „Concordia” și ai Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România și a explicat că mediul de afaceri trebuie să rămână „cel puțin la fel de puternic pentru a putea reprezenta în continuare motorul dezvoltării României”. Oamenii de afaceri susțin că vor un cadru fiscal predictibil și echilibrat.

„Am avut, astăzi, o întâlnire cu reprezentanții Confederației Patronale „Concordia” și ai Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR). Dialogul cu mediul de afaceri este obligatoriu înainte de a susține orice fel de modificări fiscale. Doar în acest mod putem ști punctul de vedere al companiilor care generează venituri bugetare, pentru a determina ce măsuri se pot lua în perioada următoare fără a afecta climatul investițional și locurile de muncă din mediul privat”, a scris Nicolae Ciucă pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Președintele Senatului a explicat că, în discuția de miercuri, „s-a confirmat un punct de vedere la care PNL ține foarte mult: mediul de afaceri trebuie să rămână cel puțin la fel de puternic pentru a putea reprezenta în continuare motorul dezvoltării României.”

„De asemenea, nu ne dorim să afectăm, în niciun fel, veniturile sau puterea de cumpărare ale românilor și nici capacitatea companiilor de a-și desfășura activitatea în bune condiții și a face noi investiții”, a mai spus Ciucă.

De asemenea, oamenii de afaceri au adăugat că vor „un cadru fiscal predictibil și echilibrat, care să asigure stabilitatea necesară depășirii unor perioade de criză și să ofere premise pentru o creștere economică susținută”.

„Este, de altfel, și viziunea Partidului Național Liberal și obiectivul pe care îl are în vedere în toate negocierile din această perioadă”, a mai spus liderul PNL.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri