Orban, critic la adresa inițiatorilor moțiunii PSD: „Nişte oameni politici care şi-au dat măsura lipsei de valoare”

Data publicării:
ludovic-orban-gov
Foto: gov.ro

Cei care au depus moţiunea de cenzură sunt nişte oameni politici care "şi-au dat măsura lipsei de valoare" prin modul în care au guvernat în ultimii trei ani, a declarat joi premierul Ludovic Orban, care a precizat că este pregătit pentru orice situaţie, scrie Agerpres.

Întrebat dacă este pregătit pentru moţiunea de cenzură, Orban a spus: "Aşteptăm votul la moţiunea de cenzură. Suntem pregătiţi pentru orice situaţie. Cei care depun moţiunea sunt nişte oameni politici care şi-au dat măsura lipsei de valoare prin modul în care au guvernat în ultimii trei ani. În ceea ce mă priveşte pe mine, indiferent de deznodământul moţiunii de cenzură, noi ne continuăm activitatea şi mai ales ne îndreptăm spre obiectivul pe care îl avem, şi anume acela de a câştiga alegerile, astfel încât să asigurăm o guvernare stabilă, solidă, cu o susţinere parlamentară puternică, pentru a putea să ne punem în practică toate proiectele de care are nevoie România astăzi".

El a adăugat că parlamentarii PNL vor vota "categoric împotriva moţiunii".

Moţiunea de cenzură intitulată "Guvernul Orban/PNL - privatizarea democraţiei româneşti" a fost depusă joi la Parlament. Aceasta este semnată de parlamentari PSD şi UDMR.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri