PREZIDENȚIALE TURUL DOI. C.T. Popescu, previziuni despre cine cui îi va da voturile

Data publicării:
colaj 5 candidati udrea ponta iohannis tariceanu macovei-3

E o iluzie faptul că domnul Tăriceanu, doamna Macovei sau doamna Udrea, dacă ar dori, ceea ce nu se întâmplă, nu și-ar putea mâna alegătorii la vot într-un număr suficient de mare pentru domnul Iohannis. Alegătorii doamnei Macovei sunt excentrici, oameni antisistem, pentru care doamna Macovei a însemnat o soluție, cu decalogul și întruparea justiției în România, cu un discurs bun, dar utopic, nu-i văd ducându-se la Ponta sau la Iohannis. Cei ai doamnei Udrea nu ar vota niciodată Ponta”, a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu la Digi24. 

Acesta a mai precizat că dacă până acum cele două nu au făcut un anunț oficial, acest lucru îi va aduce pierderi lui Klaus Iohannis.

Cele două doamne nu s-au anunțat, în ceea ce privește încercarea de a transfera voturile către Klaus Iohannis, faptul că nu au făcut acest lucru provoacă deja pierderi pentru posibilele voturi pe care le-ar lua de la dânsele Klaus Iohannis. Cu fiecare zi care trece, aceste voturi se pierd pentru Klaus Iohannis. 

Domnul Tăriceanu nu-și poate controla electoratul într-o măsură suficientă, chiar dacă dorește pe baza colaborării cu domnul Ponta, sunt totuși un electorat liberal. Nu au fost de acord cu fuziunea cu PDL. Mai degrabă, vor trebui cei doi candidați să-și cucerească și să-și recucerească alegătorii din primul tur”, a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri