Polițistul din Pitești care și-a împușcat copilul a lăsat 3 bilete de adio

Data publicării:
Polițistul din Pitești care și-a împușcat mortal copilul, apoi s-a sinucis
Polițistul din Pitești și-a împușcat mortal copilul, apoi s-a sinucis

Polițistul din Pitești care și-a împușcat mortal fiul în vârstă de doar 3 ani, apoi s-a sinucis, a lăsat în urmă trei bilete de adio, în care încearcă să le explice apropiaților ce s-a întâmplat. Bărbatul în vârstă de 29 de ani i-a lăsat un bilet fostei sale neveste, al doilea este adresat părinților săi.

politist pitesti
Polițistul din Pitești și-a împușcat mortal copilul, apoi s-a sinucis

Procurorul care anchetează cazul a declarat in exclusivitate pentru Digi24 că au fost prelevate probele necesare pentru a stabili dacă bărbatul consumase băuturi sau alte substanţe, mai ales că, la locul crimei, anchetatorii au găsit şi o sticlă de vin pe jumătate goală.

Apropiații și vecinii bărbatului spun că acesta suferea din cauza despărțirii de soție. Cei doi divorțaseră și aveau în prezent relații cu alte persoane.

Noi detalii dezvăluite de procuror

"Vorbim de o victimă nevinovată, copilul, care a căzut în dezbaterea unui divorț. Am și scris un articol care se chemă managementul divorțului. E o artă a te despărti pentru că sunt oameni care nu acceptă ideea despărțirii. Când la mijloc mai e și un copil, problema e cu atât mai gravă. Din punctul meu de vedere, avem de-a face cu un caz pe care l-am văzut repetându-se de nenumărate ori în ultimii ani. Atunci când avem de-a face cu un divorț, soțul care se crede nedreptățit și vrea să se răzbune pe celălalt, nu-i face rău partenerului de viață și îi face rău celui care îi este cel mai drag acestuia.”, a declarat la Digi24 criminologul Dan Antonescu.

Copilul va fi înmormântat în Piteşti, acolo unde locuieşte mama lui, iar poliţistul în Mioveni.

Colegii poliţistului care şi-a împuşcat copilul şi apoi s-a sinucis ştiau că îşi luase arma acasă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri