Tată și fiu, împușcați în cap. Vecin al polițistului mort: L-ar fi înşelat soţia cu un coleg

Data actualizării: Data publicării:
politist ucis

Ancheta este în desfășurare în cazul crimei oribile din Piteşti, când un poliţist de la Crimă Organizată şi-a împuşcat copilul de trei ani şi mai apoi şi-a pus capăt zilelor. Procurorul care anchetează cazul a declarat în exclusivitate pentru Digi24 că au fost prelevate probele necesare pentru a stabili dacă bărbatul consumase băuturi sau alte substanţe, mai ales că la locul crimei, anchetatorii au găsit şi o sticlă de vin pe jumătate goală. Între timp, la uşa apartamentului în care a avut loc crima, vecinii au aprins lumânări, iar rudele au ajuns astăzi la capela din Mioveni, unde a fost depus acesta.

Criminolog: Sunt oameni care nu acceptă ideea despărțirii

-Incredibil, nu pot să înţeleg.

Vecinii şi apropiaţii spun că bărbatul a intrat în depresie la scurt timp după ce s-a despărţit de soţie.

-Nu a mai putut să trăiască fără soţia lui, a iubit-o foarte mult, sa stea fără copil. L-ar fi înşelat soţia cu un coleg şi asta l-a determinat să facă gestul ăsta.

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: Acest om nu a fost ajutat să depășească acest moment groaznic din viața lui. Trebuia să fie trimis într-un concediu medical, să i se ia arma din dotare, pentru că la un om care clachează ne putem aștepta să facă orice nebunie.

Nimeni nu a sesizat că bărbatul era măcinat de gânduri negre, nici măcar psihologii din Poliţie care l-au trecut cu brio la ultima testare psihogică de acum câteva luni. Ba, mai mult i s-a permis să ia arma de serviciu acasă.

Noi detalii dezvăluite de procuror

Marius Ştefan, procuror: Din primele informaţii, există o practică de a prelua acest armament atunci când pleacă în misiuni. O să facem verificări şi sub acest aspect.

Acasă la polițist, oamenii legii au găsit și o sticlă de vin pe jumătate goală.

Marius Ştefan, procuror: Nu putem să afirmăm în acest moment că ar fi consumat băuturi alcoolice sau alte substanţe. Urmează ca rezultatele toxicologice să stabilească cu certitudine acest lucru.

La ușa apartamentului în care ofiţerul de la Crimă Organizată și-a ucis cu sânge rece copilul și apoi și-a luat propria viață, apropiaţii au aprins lumânări.

-Eram rudă, dar nu pot să spun nimic altceva.

- Nu trebuia să facă aşa. Dacă avea ceva probleme trebuia să se omoare el, nu copilul!

-Rău! Și e organ de stat, dacă e un neica nimeni de pe stradă poate ni se părea altfel. În cine avem încredere să ne trezim că face fapte de astea...

Copilul va fi înmormântat în Piteşti, acolo unde locuieşte mama lui, iar poliţistul în Mioveni.

Colegii poliţistului care şi-a împuşcat copilul şi apoi s-a sinucis ştiau că îşi luase arma acasă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri