Echipamente medicale de ultimă generație pentru diagnosticul și tratamentul cancerului, la Centrul Oncologic SANADOR

Data actualizării: Data publicării:
Radioterapie Varian Articol sustinut de SANADOR

Centrul Oncologic SANADOR este recunoscut pe piața serviciilor medicale private pentru preocuparea sa permanentă de a oferi pacienților cu neoplazii acces la cele mai performante echipamente medicale de pe piață și la o echipă multidisciplinară de prestigiu, cu înaltă specializare, cu experiență vastă și rezultate remarcabile.

La pacienții oncologici, investigațiile de medicină nucleară sunt esențiale pentru stabilirea unui diagnostic cert, a unui plan terapeutic optim, dar și pentru monitorizarea leziunilor și evaluarea răspunsului la tratament. Departamentul de Medicină Nucleară din cadrul Centrului Oncologic SANADOR pune la dispoziția pacienților echipamente de ultimă generație pentru diagnosticări de înaltă precizie.

Echipamentul PET-CT Siemens Biograph Horizon 3R, cel mai avansat sistem de acest fel, cu tehnologii de top, care redefinesc standardul în domeniu, a intrat recent în portofoliul de elită al Centrului Oncologic SANADOR.

Investigația PET-CT furnizează informații detaliate, foarte precise, care oferă pacienților cea mai bună soluție pentru recunoașterea timpurie a unor afecțiuni din domeniul oncologiei, neurologiei sau cardiologiei. Un diagnostic precoce permite stabilirea unei strategii terapeutice optime, care va asigura rezultatele cele mai bune pe termen lung. În plus, PET-CT are avantajul efectuării unui singur examen din care se obțin atât date funcționale, metabolice (prin PET, tomografia prin emisie de pozitroni), cât și morfologice, structurale (prin CT, tomografia computerizată).

În cadrul Departamentului de Medicină Nucleară din Centrul Oncologic SANADOR, pacienții au acces la echipamentul de ultimă generație pentru scintigrafii avansate, tip SPECT-CT, Siemens Symbia Intevo Bold, precum și la prima secție dedicată terapiei izotopice din sistemul medical privat. Aceasta oferă un nivel performant de dotări și servicii medicale ce vin în sprijinul pacienților afectați de neoplasm tiroidian și nu numai. Secția beneficiază de circuite separate, de condiții speciale de izolare și de personal medical cu înaltă pregătire, iar tratamentele sunt administrate în condiții de maximă siguranță și confort, în acord cu protocoale terapeutice internaționale.

Radioterapia externă este realizată cu ajutorul acceleratoarelor Varian TrueBeam STx High Definition și TrueBeam, iar brahiterapia (radioterapia internă) cu echipamentul Varian GammaMedPlus iX. Varian este recunoscut ca lider de piață în producția echipamentelor medicale de radioterapie.

Echipa medicală a Centrului Oncologic SANADOR include doctori de renume, cu numeroase stagii de pregătire internaționale și experiență profesională în cadrul unor clinici recunoscute la nivel mondial pentru rezultate de succes în Oncologie. Un exemplu în acest sens este Dr. Daniel Dănilă, de la Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, New York, unul dintre cei mai reputați oncologi din lume. Dr. Dănilă oferă, la SANADOR, consultații de specialitate și consultații de tip second opinion pacienților cu afecțiuni oncologice cu localizare genito-urinară. Tratamentele sunt individualizate și includ agenți hormonali, chimioterapeutici și biologici noi, pentru a obține cel mai bun rezultat posibil.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri