Copil de trei ani din Bucureşti, rănit la grădiniţă. Tatăl a reclamat incidentul la Poliţie

Data publicării:
copii gradinita-2

Bărbatul spune că vineri, în jurul orei 15.00, soţia sa s-a dus să ia copilul de la Grădiniţa „Scufiţa Roşie”. Acolo, aceasta a observat că fetiţa avea o tăietură la mandibulă, în zona căreia se coagulase sânge.

„În acel moment, soţia mea s-a adresat educatoarei, care s-a scuzat şi a spus că nu ştie nimic, pentru că ea era în tura de după-amiază. Atunci, soţia mea şi educatoarea s-au dus la patul unde dormise fiica noastră şi au constatat o pată de sânge pe aşternuturi”, a relatat tatăl copilului, citat de Mediafax.

Copilul a fost dus de părinţi la Spitalul „Marie Curie”, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Tatăl fetiţei a mai spus că „rana a fost dezinfectată, iar apoi cusută cu trei fire”.

Tatăl a mai spus că în urma incidentului a depus, duminică, o plângere la Secţia 14 de Poliţie din Capitală, care urmează să stabilească circumstanţele în care s-a rănit sau a fost rănit copilul.

Contactată telefonic, educatoarea de la grădiniţa unde este înscris copilul a spus că nu doreşte să facă niciun fel de declaraţie.

Oficiali din cadrul Spitalului de Copii „Marie Curie” au precizat că fetiţa avea o leziune la nivelul bărbiei.

„Va reveni peste şapte zile, pentru a i se scoate firele”, au adăugat aceștia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri