(P) De ziua ei, BusinessAcademy vă face cadou o REDUCERE de până la 30% și un pachet BONUS pentru o școlarizare de top

Data actualizării: Data publicării:
baro-portali-1

Una dintre cele mai apreciate școli de afaceri din regiune își serbează aniversarea în mod diferit și anul acesta.

În săptămâna aniversară, BusinessAcademy face cadou o reducere de până la 30% din taxa de înscriere, iar toți cei care se înscriu până pe 19 septembrie primesc și un pachet BONUS cadou – abilități IT și școlarizare gratuită pe viață, care vă va permite ca după școlarizarea de un an de zile, să continuați să vă perfecționați ori de câte ori aveți nevoie.

Numărul celor care vor putea să utilizeze cadoul aniversar și să se înscrie la prețuri reduse este limitat. Așa că grăbiți-vă și asigurați-vă locul cât mai repede. Puteți afla toate detaliile despre cadoul aniversar BusinessAcademy AICI.

Combinația câștigătoare pentru un job foarte bine plătit – cunoștințe de afaceri și cele mai căutate abilități IT

Pentru o carieră de succes este important să aveți întotdeauna cunoștințe proaspete și moderne și să urmăriți nevoile de pe piața muncii. Nu mai sunt suficiente doar cunoștințele din lumea afacerilor, acum cei mai apreciați de pe piață sunt angajații care dețin abilități IT și care se descurcă bine în lumea digitală. Pandemia a adus în prim plan soluțiile IT în afaceri, unele joburi au fost eliminate și au fost înlocuite complet cu tehnologie. Trebuie să țineți pasul cu vremurile.

De aceea, în cadrul acestei acțiuni obțineți și un pachet de 6 luni de pregătire în domeniul de design web, care vă va permite să creați și să controlați site-uri, să creați materiale grafice, promoționale sau de vânzare. Vă așteaptă și cursurile destinate lucrului pe calculator deoarece toate aceste abilități sunt premisa pentru un job profitabil.

Pe lângă asta, după finalizarea școlarizării de un an de zile la BusinessAcademy, de fiecare dată când veți avea nevoie în viitor de îmbunătățirea cunoștințelor și de cunoaștere a celor mai noi trenduri din domeniul pentru care v-ați perfecționat deja, vă puteți reînscrie gratuit la curs și să obțineți cele mai noi informații necesare. De nenumărate ori. Fără limită de timp. Astfel obțineți școlarizarea pe viață în valoare de peste zeci de mii de euro la prețul unui program pe un an de zile.

Dobândiți cunoștințele și abilitățile celor mai de succes oameni de afaceri din prezent

Școlarizarea la BusinessAcademy este destinată tuturor celor care vor să obțină cunoștințe și abilități practice necesare pentru o carieră profitabilă și de succes în marile companii. Cursanții BusinessAcademy pot alege unul dintre cele 12 programe, clasificate în cele mai importante șase domenii de afaceri și, într-un an, indiferent de cunoștințele precedente, să dobândească educația care le va oferi posibilitatea de a începe o carieră nouă în sector.

Alegeți dacă vreți să dobândiți cunoștințe și abilități în domenii de marketing, management, vânzari sau poate vă interesează relații publice și HR, tranzacții imobiliare. Decideți și porniți în aventura afacerilor.

Programul BusinessAcademy este autorizat de către Departamentul de Examinări Internaționale din cadrul Universității de prestigiu Cambridge, iar după școlarizare, cursanții obțin certificate care le asigură angajarea la unul dintre cele mai bine plătite joburi din zilele noastre.

În funcție de dorințele și posibilitățile participanților, cursul se desfășoară în două moduri: tradițional – învățând în clasă, și prin internet – învățând de la distanță, așadar perfecționarea pentru un job profitabil este disponibilă și celor care, din cauza obligațiilor, nu au timp să frecventeze cursurile în mod regulat.

Cursanții BusinessAcademy care au găsit joburi foarte bine plătite imediat după școlarizare, în ciuda situației actuale de pe piața muncii, sunt cel mai bun indicator că o carieră se poate schimba în 12 luni.

Luați-vă cadoul pentru o carieră de succes în lumea afacerilor

Memento: oferta aniversară BusinessAcademy durează până pe 19 septembrie. Dacă și voi vreți să începeți anul viitor o carieră de afaceri de succes, acum este momentul potrivit să faceți primul pas. Profitați de reducerea fantastică la taxa de înscriere și dobândiți cunoștințe practice, în cele mai bune condiții.

Numărul de locuri pentru înscriere în condiții aniversare este limitat, de aceea nu așteptați, înscrieți-vă imediat și asigurați-vă posibilitatea de a avea cariera la care visați.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri