Tânărul suspectat că i-a ucis pe cei doi studenți din Iași va fi adus în țară săptămâna viitoare

Data publicării:
Suspectul dublei crime de la Iași
Suspectul dublei crime de la Iași a fost prins la Roma

Principalul suspect în cazul dublei crime de la Iași va fi adus în țară în 21 decembrie, după ce autoritățile din Italia au fost de acord cu extrădarea lui de urgență.

Suspectul dublei crime din Iași, Ahmed Sami El Bourkadi, a fost prins, marți, în Italia, la Roma. Poliția Română a colaborat în aceste zile cu autoritățile italiene, astfel încât bărbatul să fie adus în țară cât mai repede.

Urmează ca polițiștii români să meargă în Italia și să îl aducă sub escortă în țară, iar mai apoi bărbatul va fi pus în arest la Iași.

Tânărul a fugit în Italia impreună cu o tănără. Urmează să se stabilească dacă aceasta a participat la comiterea crimelor.

Potrivit anchetatorilor, crimele au fost comise pe data de 9 decembrie, iar cadavrele celor doi tineri au fost descoperite două zile mai târziu.

Magistrații Tribunalului Iași au dispus arestarea în lipsă a unui cetățean marocan, Ahmed Sami El Bourkadi , principalul suspect în cazul dublei crime din Iași: o tânără și iubitul ei, de origine marocană, ambii studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Iași.

Jiynah Youssef, cetățean marocan, şi iubita lui, Ioana-Vanesa Burlacu au fost găsiți morți, înjunghiați de zeci de ori, în locuința lor, indiciile fiind că cele două crime au avut loc joi. Deocamdată nu se cunoaște motivul celor două crime, fiind luate în considerare mai multe ipoteze, între care conflictul spontan sau o posibilă răzbunare.

Potrivit medicului șef UPU SMURD, Diana Cimpoeșu, Ahmed Sami El Bourkadi a fost la Spitalul Sf. Spiridon din Iași în data de 9 decembrie, după ce ar fi comis crimele, pentru că avea și el o plagă tăiată la mâna dreaptă. A primit tratatament în urgență și la chirurgie plastică, apoi a plecat acasă cu recomandări.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri