UPDATE: Un tânăr de 19 ani şi-a dat foc lângă un liceu din Vâlcea. Pompierii nu l-au mai putut salva

Data actualizării: Data publicării:
O ambulanță SMURD este parcată în București pe 24 februarie 2023
Foto: Alexandru Busca/Inquam Photos

UPDATE: Persoana care a murit în această dimineață, după ce și-a dat foc în zona liceului Economic din Râmnicu Vâlcea, este un tânăr de 18 -19 ani.

Potrivit presei locale, tânărul a mers și a cumpărat carburant de la o stație de alimentare. Ulterior, în jurul orei 8.45, în cartierul Lenin Sud, tânărul și-a dat foc.

Polițiștii urmează să stabilească identitatea tânărului și motivele pentru care a recurs la acest gest.


Un bărbat a decedat marţi dimineaţă după ce şi-a dat foc în apropierea unei unităţi de învăţământ din Râmnic, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Pompierii militari vâlceni au precizat că la sosirea echipajelor bărbatul era cuprins de flăcări şi nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, scrie Agerpres.

"Am fost informaţi în această dimineaţă, prin apel la 112, la ora 08:54, despre faptul că o persoană s-a autoincendiat, în zona Liceului Economic, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Imediat, la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de intervenţie rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenţie Râmnicu Vâlcea, precum şi o ambulanţă aparţinând SAJ, cu medic. Pompierii militari au acţionat de urgenţă pentru stingerea incendiului. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la faţa locului", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Martori la incident spun că bărbatul ar fi ieşit dintr-un bloc din zonă şi şi-ar fi dat pur şi simplu foc.

Cazul este cercetat de poliţişti care încearcă acum să afle identitatea bărbatului şi motivul pentru care a recurs la acest gest.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri