FOTO | Circulaţie îngreunată pe Valea Oltului. S-a păbușit un zid de sprijin

Data actualizării: Data publicării:
valea oltului circulatie lucrare

Circulaţia pe Valea Oltului este îngreunată joi seara, pe raza localităţii Câineni, din cauza prăbuşirii unui zid de sprijin, sub corpul drumului, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), informează Agerpres.

valea oltului surpare 2
valea oltului surpare 2

Se circulă îngreunat pe Valea Oltului, pe raza localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, din cauza prăbuşirii unui zid de sprijin, sub corpul drumului, s-a format o cavernă care a cauzat o tasare a părţii carosabile de aproximativ 10 cm. Pentru siguranţa participanţilor la trafic s-a luat decizia restricţionării traficului în această zonă pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea - Sibiu”, precizează CNAIR într-un comunicat.

Circulaţia este dirijată prin semafoare electrice.

Conducerea CNAIR l-a convocat de urgenţă pe directorul DRDP Craiova, precum şi personalul companiei din zonă, care se află, în prezent, la faţa locului, pentru a lua măsuri urgente de punere în siguranţă a traficului, precizează CNAIR.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fotografii: CNAIR Facebook
Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri