O turistă de 19 ani susține că a fost violată de 12 tineri, în camera de hotel din Cipru. Cum se apără suspecții

Data actualizării: Data publicării:
12 israelieni acuzați că au violat o turistă, în Cipru
12 israelieni acuzați că au violat o turistă, în Cipru. FOTO: Agerpres

12 tineri isralieni au fost arestați în Cipru, fiind acuzați că au violat o turistă britanică de 19 ani. Tinerii acuzați de viol au între 16 și 19 ani și erau, de asemenea, turiști. Au primit deocamdată mandate de arestare pentru 8 zile, timp în care anchetatorii vor analiza probele ADN. Din spatele gratiilor, cei 12 susțin că sunt nevinovați.

Mai mult, cei 12 israelieni spun că au fost bătuți de niște tineri britanici, unul dintre aceștia încurajând-o pe tânăra de 19 ani să-i reclame pentru viol. De asemenea, israelienii îi acuză de agresiune și pe polițiștii care i-au reținut, relatează The Jerusalem Post.

Cei 12 israelieni au fost arestaţi miercuri, după ce ar fi violat-o pe tânăra de 19 ani în camera ei din hotelul Pambos Napa Rocks, din Ayia Napa.

Citește și: Femeie torturată și violată de șapte polițiști, în timp ce era deținută ilegal

12 israelieni acuzați că au violat o turistă, în Cipru
12 israelieni acuzați că au violat o turistă, în Cipru. FOTO: Agerpres

Acuzațiile turistei britanice

Britanica a spus că a fost violată după o petrecere la care a fost împreună cu unul din cei 12 tineri, pe care îl cunoscuse cu câteva zile înainte și cu care întreținuse relații intime de câteva ori. Fata acuză că după ce s-a dus cu bărbatul în camera de hotel, ceilalți 11 au intrat și au forțat-o să întrețină relații intime cu ei.

Potrivit actelor medico-legale, tânăra avea câteva zgărieturi pe picioare. Cazul este departe de a fi lămurit, pentru că mărturiile sunt contradictorii. În timp ce fata susține că a fost agresată de toți cei 12 israelieni, doar trei dintre ei au recunoscut că au avut relații cu ea. Mai mult, aceștia spun că au fost încurajați în aces sens de fată și nu a fost vorba nicio clipă de un act forțat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri