Pentru că părinții nu i-au mai dat alocația, o italiancă de 15 ani s-a înscris pe un site pentru adulți și a început să se prostitueze

Data actualizării: Data publicării:
tanara plangand
Procuratura din Italia a deschis un dosar penal după ce o fată de 15 ani și-a făcut cont pe un site pentru adulți și a întreținut raporturi sexuale cu bărbați FOTO: Shutterstock

Procuratura din Italia a deschis un dosar penal după ce o fată de 15 ani și-a făcut cont pe un site pentru adulți și a întreținut raporturi sexuale cu zece bărbați în doar cinci zile.

Potrivit Corriere della Sera, fata s-a hotărât să se înscrie pe site-ul pentru adulți și să se prostitueze pentru că părinții nu i-au mai dat alocația. Mama a fost cea care a descoperit ce făcea fiica ei când s-a uitat în telefonul acesteia și a găsit niște mesaje în care negocia plata cu un potențial client.

Femeia a sesizat autoritățile. În urma investigațiilor s-a stabilit că fata fusese contactată pentru servicii sexuale de aproximativ 30 de bărbați, iar 10 dintre aceștia au plătit și s-au întâlnit cu ea. Aceștia riscă să fie puși sub acuzare pentru raport sexual cu un minor.

Pe site-ul respectiv, fata pretindea că este majoră, însă anchetatorii spun că din fotografii se vedea destul de clar că nu este decât un copil. Minora cerea sume cuprinse între 50 și 100 de euro pentru un raport sexual.

Cazul datează din 2021. Atunci, părinții au decis să nu-i mai dea bani fiicei lor, întrucât aceasta îi cheltuia pe alcool și droguri. Ea le-a spus că dacă nu-și primește alocația va găsi o modalitate de a face rost de bani, însă aceștia nu s-au gândit că va ajunge la prostituție. La un moment dat, însă, mama ei a început să aibă suspiciuni, așa că i-a verificat telefonul, după care s-a dus la poliție.

Anchetatorii au stabilit că fata și-a făcut profilul pe site-ul în cauză la sfârșitul lunii mai 2021. În doar 5 zile, atât cât a durat până mama ei și-a dat seama că ceva era în neregulă, fata avusese cele 10 întâlniri pentru sex și fusese contactată în total de 30 de bărbați.

Bărbații care au întreținut raporturi sexuale cu ea, 7 italieni și 3 străini, cu vârste cuprinse între 31 și 50 de ani, care locuiesc în Padova, riscă să facă închisoare între 6 și 12 ani.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri