Mapamond

Află de la Digi24 știrile internaționale de ultima oră, noutățile din afară, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin. Ai noutăți din Europa, SUA, Asia, Africa i multe altele. Ai informații la zi despre toate evenimentele internaționale importante.

putin moneda

Monede cu chipul lui Vladimir Putin

După tricouri, bluze sau bannere, chipul preşedintelui rus Vladimir Putin apare acum şi pe monede. Este ideea unui fierar din sud-vestul Rusiei care s-a gândit să reînvie astfel un vechi obicei.

jaf-africa-sud-reporter

Reporter jefuit înaintea unei transmisiuni

O echipă de televiziune din Africa de Sud a trecut prin momente de groază după ce a fost atacată de doi hoţi chiar înaintea unei transmisiuni în direct. Sub ameninţarea armelor, reporterul şi colegii...

captura chuck norris

Chuck Norris împlinește 75 de ani

Celebrul actor american Chuck Norris împlineşte astăzi 75 de ani. Cunoscut pentru rolurile din filmele de acţiune, Carlos Ray Norris s-a născut în orăşelul Ryan din statul american Oklahoma.

casa alba - captura digi24

Incident de securitate la Casa Albă

Alertă la Casa Albă, după ce, potrivit primelor informații, un bărbat a sărit gardul reședinței președintelui SUA. Barack Obama, care se pregătea să plece din clădire, a fost întors din drum de...

Curs Valutar

1 CHF = 5.0832

1 EUR = 4.9765

1 GBP = 5.8018

1 USD = 4.6373

Vremea

București Băneasa
22°C
Presiune
760mmHg
Vânt
2m/s
Prognoza detaliată