Alegeri SUA 2020. Violențe la un miting de susținere a lui Donald Trump. Magazinele sunt baricadate înaintea scrutinului de marți

Data publicării:
afaceri baricadate alegeri sua
Muncitori baricadează magazine în așteptarea unor violențe după afișarea rezultatelor de la alegerile prezidențiale din SUA. Foto: Profimedia Images

Violențe la un miting de susținere a lui Donald Trump, cu doar câteva zile înainte de alegerile prezidențiale. Mai mulți susținători ai mișcării Black Live Matters s-au luat la bătaie cu fanii candidatului republican, în Beverly Hills. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru calmarea spiritelor. Pentru că sunt așteptate violențe și în ziua alegerilor, proprietarii de magazine au început deja își ia măsuri de precauție.

Aceste scene surpinse la ultimul miting al echipei de campanie a lui Donald Trump, în Beverly Hills, demonstrează tensiunea din societatea americană, înaintea scrutinului din 3 noiembrie. Sunt doar cele mai recente manifestări ale frustrării acumulate în ultimii 4 ani.

Ciocnirile dintre susținătorii actualului președinte și membrii unor organizații ca Antifa sau Black Live Matters le dau fiori reci proprietarilor de magazine din marile orașe.

Pentru că se așteaptă la violențe după anunțarea rezultatelor alegerilor, unii patroni își baricadează deja spațiile comerciale, ca înainte de trecerea unui uragan.

În apropierea reședinței lui Donald Trump aproape că nu mai există magazin care să nu aibă ușile și geamurile acoperite cu bucăți de placaj.

Situația este aceeași și în New York sau alte orașe americane.

Râmâne de văzut dacă măsurile de precauție chiar au fost necesare pe 3 noiembrie, după anunțarea rezultatului alegerilor prezidențiale.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri