CFR Cluj – Ferencvaros 1-0, în primul amical din Spania

Data publicării:
2001 20cfr 20cluj-44669

Unicul gol al partidei a fost marcat de căpitanul Cadu, din penalty, în minutul 70. lovitura de pedeapsă fiind obţinută de francezul Maah, venit în această iarnă.

CFR Cluj a început jocul în următoarea formulă: Stăncioiu - Rada, Maftei, Godemeche, Celestino - Camora, Ivo Pinto - Hora, Deac, Păun - Weldon. Au mai evoluat: Buş, Felgueiras, Panin, Cadu, Piccolo, Sepsi, Mureşan, Muniru, Maah, Rui Pedro, Valente, Ganea.

„E important că am trecut cu bine primul test, că antrenorul Paulo Sergio a putut să vadă toţi jucătorii. Sigur, am văzut şi jucători noi care s-au descurcat foarte bine, chiar Souleymane a jucat foarte bine la mijloc şi mai ales Maah, care are calităţi extraordinare”, a declarat după meci preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan.

Ardelenii joacă în al doilea amical cu elveţienii de la Lucerna, pde 23 ianuarie. Toata lumea e cu gândul însă numai la dubla cu Inter, din 16-imile Europa League.

Pâna la duelurile cu milanezii, CFR Cluj ar putea pierde un nou jucător de bază, Moudou Sougou, care se afla pe lista francezilor de la Olympique Marseille.

Sougou a rămas la hotel pentru că avea nişte mici probleme. Nu a plecat, mâine o să îl vedeţi probabil la antrenament. Sunt negocieri, sunt ceva oferte, dar deocamdată nu pleacă”, a comentat Iuliu Mureşan.

Sougou a fost desemnat de UEFA drept una dintre revelaţiile acestui sezon de Champions League. Jucătorul CFR-ului a dat patru pase decisive şi a marcat o dată în meciurile din faza grupelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri