DERBY. Dinamo - Steaua: Peste 800 de jandarmi vor fi mobilizați pe Arena Națională

Data publicării:
arena nationala -Mediafax Foto-Alexandru Hojda

Având în vedere rivalitatea tradițională dintre cele două echipe, Jandarmeria a luat măsuri pentru a preveni incidentele.

Vom avea peste 800 de jandarmi mobilizați pentru acest derby, pentru a asigura protecția spectatorilor și a oficialilor. Vor fi dispuși atât pe zonele de deplasare a celor două galerii, cât și pe zona relativ apropiată a stadionului”, a declarat pentru Digi24 Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti.

Acesta a precizat că în zona complexului Arena Națională au fost instituite încă de ieri filtre și patrule de jandarmi. Acestea „vor controla și vor verifica toate persoanele care intră și ies din complex, vor fi verificate toate mijloacele de transport care vor intra în complex” înainte de începerea meciului, a mai spus Georgian Enache.

Acesta a precizat că măsura este necesară deoarece se crede că multe din materialele pirotehnice introduse pe Arena Națională „sunt introduse pe stadion cu mult timp înainte de sosirea suporterilor la meci”.

Arena Națională își va deschide porțile la ora 19.30, iar spectatorii vor putea intra doar doar pe bază de bilete şi invitaţii. Circa 45.000 de suporteri sunt așteptați pe stadion.

Spectatorii nu au voie să intre pe station cu on băuturi alcoolice, materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților și nu au voie să afişeze inscripţii care incită la ură, discriminare şi violenţă.

Meciul Dinamo-Steaua începe la 21.30 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri