Pregătiţi de retur

Data publicării:
sport 20corvinul 20040313-52727

FC Bihor s-a impus fără probleme în faţa Hunedoarei care s-a văzut condusă încă din minutul 5. Florean a şutat în forţă de la 8 metri, la colţul scurt şi Dragotă a scăpat mingea în poartă. Oaspeţii au fost aproape de egalare la o fază în care mingea a circulat ca la biliard. Nu au ratat însă acest lucru în partea a doua, din lovitură de la 11 metri. Bucuria egalării nu a ţinut mult. Târnăcop cu un şut de senzaţie a readus Bihorul în avantaj în minutul 65, pentru ca Bic să stabilească scorul final, 3-1, în minutul 89.

„Sigur, am câştigat, e bină că am câştigat, dar nu sunt mulţumit de joc. Încă facem greşelii foarte multe, Avem retrageri nejustificate. Bine, dacă reuşeam să marcăm la ocaziile care le-am avut jocul e altfel", a declarat antrenorul orădenilor, Marian Pană.

Cu o săptămână înaintea debutului oficial, antrenorul orădenilor a văzut însă şi partea plină a paharului.

„Un meci încâlcit din punctul meu de vedere, mai avem mult de muncă dar este greu să motivezi echipa când joci cu liga a treia. Le-am şi spus înainte că adversarul va juca dacă îi vom permite. Una peste alta am câştigat, este bine că totuşi câştigăm", a mai spus Pană.

Nici Luceafărul Felix nu a stat în weekend. Formaţia antrenată de Florin Farcaş s-a distrat cu Viitorul Marghita, echipă în poarta căreia a înscris nu mai puţin de şapte goluri fără să primească vreunul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri