Craiova | A crăpat copertina stadionului de 60 de milioane de euro

Data publicării:
stadion

Oltenii nu se pot bucura prea mult timp după ce stadionul „Ion Oblemenco” a intrat în topul celor mai frumoase arene construite anul trecut. Craiovenii au probleme destul de mari la puțin timp după construirea „casei” Craiovei, scrie digisport.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pagina de Facebook „Craiova Cetatea Banilor Las Vegas-ul României” a postat un videoclip în care poate fi văzută o crăpătură în copertină, care se întinde pe lungimea a cel puțin patru metri. Doi muncitori sunt filmați în timp ce inspectează acoperișul, fiind cățărați pe o macara.

Gazeta de Sud anunță că problemele au apărut în partea din față a arenei și un specialist în construcții susține că problema poate să fie consecința contractării rosturilor de dilatare.

Arena din Craiova a costat în jur de 60 de milioane de euro şi a fost inaugurată anul trecut, după mai multe amânări succesive, cauzate atât de întârzieri din cauza forţei de muncă, dar şi pentru rezolvarea anumitor deficienţe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri