Ioan Niculae îl vrea pe Mario Felgueiras la Astra Giurgiu

Data publicării:
felgueiras

Astra Giurgiu este dispusă să facă eforturi uriaşe pe piaţa transferurilor pentru a câştiga titlul în acest sezon. Finanţatorul liderului din Liga I vrea să aducă jucători chiar şi de la rivalele din campionat. Niculae este nemulţumit de prestaţiile lui Dani Coman şi îşi doreşte încă un portar. Unul dintre numele cele mai surprinzătoare este cel al lui Mario Felgueiras, de la CFR Cluj.


Finanţatorul l-ar scoate pe tuşă pe portarul Dani Coman, pe motiv de vârstă şi condiţie fizică: „Dani Coman din când în când are probleme medicale, datorită vârstei”, consideră Ioan Niculae. „Vorbesc de accidentări... el are probleme cu spatele, deşi e un portar excepţional”, adaugă omul de afaceri, care s-a şi gândit la un înlocuitor.

Îmi place acest portar de la CFR, Felgueiras. O să îl întreb pe Paszkany, cu care am o relaţie amicală, dacă vrea să discutăm de treaba asta...”, afirmă Ioan Niculae.

În România, Mario Felgueiras a mai jucat şi la FC Braşov.

El a vorbit şi despre Silviu Lung Jr., care are în opinia sa un parcurs sinuos: „Lung Jr. are meciuri extraordinare şi meciuri mai puţin reuşite. Deci scoate nişte mingi imposibil de scos, şi în acelaşi timp, la lucruri simple...

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri