LIGA I. Petrolul Ploieşti – CFR Cluj 1-1. Campionii, fără victorie în 2013

Data publicării:
s20 petrolul cfr beta 310313 new-57986

Gazdele au deschis scorul exact după o oră de joc, prin Hamza, care a trimis în plasă din apropiere, la o centrare a lui Alcenat. 

Egalarea a survenit în minutul 79, când Panin a centrat din partea dreaptă, Weldon a preluat în careu şi a marcat cu un şut din întoarcere de la 7 metri.

Au jucat echipele:

Petrolul: Bornescu - Alcenat, Geraldo, Yamissi, Guilherme - Marinescu, Hoban - Sauvadet, Cristescu (Hamza '53), Grozav (Boudjemaa '58) - Bokila (Mojica '63). Antrenor: Cosmin Contra.

CFR Cluj: Felgueiras - Panin, Piccolo, Rada, Sepsi - G. Mureşan, Obiora (Muniru '68) - Hora (Maah '73), Rui Pedro (Weldon '58), Deac - Kapetanos. Antrenor: Paulo Sergio.

Cartonaşe galbene: Bokila '15, Sauvadet '55, Mojica '73 / Rada '15, Kapetanos '88.

Arbitri: Adrian Cojocaru (central) - Aurel Oniţă, Octavian Şovre (asistenţi) - Eduard Constantinescu (rezervă).

La partida de la Ploieşti au asistat aproximativ 9.000 de spectatori. În sectorul rezervat galeriei oaspete s-a aflat o singură persoană, suporterul cunoscut sub supranumele de "lupul singuratic".

Contra: Era să leşin de cât am strigat la jucători

După meci, antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, s-a declarat nemulţumit de rezultat şi a spus că echipa sa a pierdut două puncte mari din cauza greşelilor individuale.

"Trebuia să câştigăm, am avut câteva ocazii clare, dar nu le-am materializat. În ultimele 20 de minute era să leşin de cât am strigat la jucătorii mei. Cred că mai degrabă i-am ajutat să egaleze nerespectând ce stabilisem. Munca noastră s-a dus pe apa sâmbetei din cauza unor greşeli individuale. Am pierdut două puncte mari pe mâna noastră", a spus Contra.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri