Premieră în Spania. O echipă a început meciul fără niciun spaniol

Data publicării:
minge fotbal poarta generic

Sevilla este prima echipă din istoria La Liga care a început un meci fără a avea printre titulari vreun jucător spaniol. S-a întâmplat la partida cu Eibar, încheiată la egalitate, scor 1-1, în etapa a patra, scrie digisport.ro.

minge fotbal poarta generic

Jucători din şase ţări şi de pe trei continente au format primul 11 al andaluzilor la meciul disputat sâmbătă. În echipa de start a lui Jorge Sampaoli s-au regăsit patru argentinieni (Mercado, Kranevitter, Correa şi Vietto), trei francezi (Rami, Kolodziejczak şi Ben Yedder), un italian (Sirigu), un portughez (Carrico), un brazilian (Ganso) şi un japonez (Kiyotake).

Totuşi, Sevilla nu a încheiat meciul fără spanioli. Sampaoli a fost obligat să facă o schimbare încă din minutul 14, când Rami s-a accidentat, iar locul francezului a fost luat de Sergio Escudero.

De asemenea, în repriza a doua au intrat Iborra şi Vitolo, astfel că deţinătoarea trofeului Europa League a avut trei jucători spanioli pe teren la finalul partidei cu Eibar.

Sevilla este neînvinsă în primele patru etape din La Liga şi ocupă locul 5, cu 8 puncte, la fel ca Atletico Madrid şi următoarea adversară a Stelei în grupele UEL, Villarreal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri