Reghecampf face trei schimbări faţă de primul meci cu Astra. Cum va arăta Steaua la Giurgiu

Data publicării:
187539 187539 piovaccari steaua astra

Laurenţiu Reghecampf va fi nevoit să schimbe primul 11 folosit în meciul de miercuri. Mihai Pintilii a văzut două cartonaşe galbene în decurs de doar două minute, pe final de meci, şi este suspendat pentru partida de la Giurgiu. Locul său în faţa defensivei va fi luat de Andrei Prepeliţă, care a evoluat aseară ca fundaş dreapta, conform digisport.ro.

Varela a fost introdus pe parcursul meciului de pe Arena Naţională şi a evoluat tot în banda dreaptă a defensivei. Fundaş central de meserie, fotbalistul adus de la Vaslui în această vară va fi titularizat în partida de sâmbătă tot pe postul lăsat liber de Prepeliţă, în condiţiile în care Georgievski a fost trecut pe linie moartă, iar Râpă a avut evoluţii neconvingătoare.

Ultima modificare pe care o va face Reghecampf faţă de partida disputată miercuri seara este în ofensivă. Grecul Kapetanos îi va lăsa locul în prima garnitură lui Piovaccari. Italianul a intrat în minutul 67 al meciului cu Astra şi, după numai un sfert de oră, a reuşit să-l învingă pe Dani Coman, stabilind scorul final.

Cum Kapetanos nu s-a evidenţiat decât printr-o bară, în prima repriză, Reghecampf este hotărât să înceapă cu Piovacarri meciul de la Giurgiu. La finalul meciului, chiar antrenorul Stelei a recunoscut că foloseşte principiul rotaţiei la capitolul atacanţi.

Cum a arătat Steaua cu Astra: Tătăruşanu - Prepeliţă, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Stanciu, Tănase - Kapetanos

Cum va arăta Steaua la Giurgiu: Tătăruşanu - Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Prepeliţă, Bourceanu - Ad. Popa, Stanciu, Tănase - Piovaccari

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri