UEFA Europa League: Confruntare decisivă pentru clujeni: CFR - Rennes, în direct, la Digi Sport 1

Data publicării:
UEL CFR Cluj - Rennes 7 nov

Digi Sport 1 transmite în DIRECT meciul CFR Cluj - Rennes, joi, 7 noiembrie, de la ora 19:55. În cea de-a patra etapă din grupele UEFA Europa League, CFR Cluj va juca pe teren propriu contra echipei franceze, la două săptămâni după ce a învins la Rennes cu scorul de 1-0.

Francezii vin la Cluj cu speranța de a-și lua revanșa și a-și salva șansa la calificarea din grupă, unde ocupă ultimul loc, cu un punct. Partida va fi comentată de Dan Ştefănescu şi George Dobre, iar reporterul Digi Sport Viorel Grigoroiu va transmite în direct de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, unde se va disputa partida.

Realizatorul Digi Sport Special, Vali Moraru, va discuta cu invitații săi, de la ora 18:15, despre șansele CFR Cluj de a trece de grupe. Comentariile din pauză și concluziile meciului vor fi aduse în cadrul emisiunii Euro Fotbal de către realizatorul Digi Sport, Radu Naum, care îi va avea invitaţi în platou pe: Ilie Dumitrescu, Gabi Balint și Cristi Geambașu.

Joi, pe canalele Digi Sport, vor putea fi urmărite alte 7 partide din UEFA Europa League. Meciurile pot fi văzute live și pe Digi.Online, pe teritoriul României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri