Presa suedeză ridiculizează România, după amicalul de marți: Pare că pe Oblemenco au păscut milioane de oi

Data actualizării: Data publicării:
Romania Suedia
Foto: Agerpres

Presa de sport din Suedia descrie în termeni duri arena Ion Oblemenco din Craiova, unde marți seara s-a disputat amicalul dintre România și Suedia, încheiat cu victoria României, cu 1-0.

Romania Suedia
Foto: Agerpres

Citește și: Scandal după victoria României. Selecționerul Suediei: „Ne-am întors în anii 80, a fost ciudat să vezi așa ceva"

Reacția nervoasă a lui Cosmin Contra, la acuzațiile grave ale selecționerului Suediei

Calitatea gazonului a lăsat de dorit, iar suedezii au remarcat imediat discrepanța uriașă dintre arena modernă care a costat 55 de milioane de euro și gazonul din care pe alocuri lipseau parcele de iarbă.

„Datele recente furnizate de Eurostat sunt remarcabile: România este a treia țară din Uniunea Europeană ca număr de oi. Anul trecut, erau 9,8 milioane de oi, iar ieri cineva le-a dat drumul să pasă pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Sau cel puțin așa arăta. Naționala Suediei se aștepta la un meci bun în deplasare, cu vreme frumoasă de martie și un adversar care să opună rezistență. În schimb, a ajuns pe o arenă ultramodernă cu iarbă medievală, maci și jandarmi. Am bătut cu toții în retragere”, scrie publicația Aftonbladet.se.

După meci, fotbalistul suedez John Guidetti s-a declarat dezamăgit de meci și a spus că Suedia a pierdut partida amicală din cauza terenului: „A fost teribil de plictisitor, dar a fost la fel pentru ambele echipe. Mingea sare jumătate de metri și te lovește în genunchi, te face să arăți ca un idiot. E trist că asta ne-a stricat meciul.”

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri