Bianca Andreescu a dezvăluit ce vrea să-și cumpere mai întâi din banii câștigați până acum

Data publicării:
bianca andreescu captura wta

Bianca Andreescu a explicat într-o conferință de presă ce s-a întâmplat luni, când a abandonat în partida cu Anett Kontaveit din optimile de finală de la Miami Open 2019, și a avut o privire retrospectivă asupra a tot ceea ce s-a întâmplat în cele patru săptămâni în care a trăit „visul Cenușăresei”. Ea le-a dezvăluit jurnaliștilor care îi sunt planurile de viitor, dar și ce are de gând să-și cumpere cu o parte din banii câștigați până acum. 

bianca andreescu trista un pic
Bianca Andreescu a explicat la conferința de presă de ce s-a retras în meciul din optimile Miami Open 2019

Aventura extraordinară a Biancăi Andreescu s-a încheiat luni la Miami Open, după ce o accidentare suferită la umărul drept a devenit mult prea supărătoare. „Am încercat tot tratamentul posibil. Am crezut că va fi OK, dar evident că era tot mai rău pe măsură ce meciul înainta”, a explicat Bianca Andreescu. „Am jucat atât de multe meciuri! Cred că a fost un mod prin care corpul mi-a spus că ajunge. Fizioterapeuții și doctorul zic că nu e nimic foarte serios, dar durerea e acolo și n-am mai putut continua astăzi. E destul de dezamăgitor”, a explicat Bianca Andreescu.

„Sunt destul de supărată din cauza a ce s-a întâmplat azi, așa că nu prea m-am uitat în urmă la ce s-a întâmplat la Indian Wells”, le-a spus ea jurnaliștilor, după care fața i s-a luminat. „Acum, dacă tot ați pomenit, bănuiesc că nu mă pot plânge cu ceea ce am realizat. A fost un parcurs incredibil, o poveste a Cenușăresei, cum mulți dintre voi ați spus. Un vis care a devenit realitate, așa că sunt încântată”, a declarat Bianca Andreescu. 

Foarte probabil, Bianca Andreescu - ajunsă nr. 23 WTA - va lipsi de la turneul de la Charleston, vrea să se odihnească, dar a promis să joace în FedCup, acolo unde Canada întâlnește în play-off echipa Cehiei, pe care România a învins-o în februarie.

Întrebată despre planurile de viitor, ea a spus că abia așteaptă sezonul pe zgură. Este una dintre suprafețele ei favorite și crede că tenisul pe care îl practică se potrivește mai bine unui astfel de teren, iar corpul face față mai ușor. Prin urmare, așteaptă Roland Garros-ul, acolo unde anul trecut nu a reușit să treacă de ultima rundă a calificărilor. 

Până atunci, Bianca Andreescu va merge acasă, va reflecta asupra a tot ce s-a întâmplat și foarte probabil se va recompensa cu o partidă de shopping. „Ce faci cu 1,3 milioane?”, a întrebat ea zâmbind. „Doar n-o să-i las acolo! Voiam să-mi iau o poșetă Louis V cu primii mei bani serioși pe care-i câștig. Așa că probabil îmi voi lua una”, a spus Bianca Andreescu, citată de site-ul WTA.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citiți și: 

Angelique Kerber revine cu un mesaj, după ce a numit-o pe Bianca Andreescu „regina dramelor”

Bianca Andreescu îşi continuă parcursul la Miami Open: scor 6-3, 6-3 cu Sofia Kenin, în turul doi

Bianca Andreescu a eliminat-o pe Irina Begu la Miami Open 2019. În competiția de simplu mai rămân trei reprezentante ale României

Simona Halep: Bianca Andreescu are un viitor frumos

EXCLUSIV. Nicu Andreescu, tatăl campioanei de la Indian Wells: Cred că Bianca poate să facă multe în tenisul feminin

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri