ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Cristiano Ronaldo a devenit tată pentru a patra oară

ronaldo

Atacantul portughez al formaţiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a devenit din nou tată, duminică seara. Fotbalistul mai are trei copii: un băiat de 7 ani și gemeni de patru luni și jumătate. 

VIDEO. 11 urși în două zile la Bușteni

ursul de pe wiki

Jandarmii prahoveni au fost nevoiţi să intervină de cinci ori în acest weekend în Buşteni pentru a alunga nu mai puţin de 11 urşi înapoi în pădure.

De ce atitudinea este mai importantă decât IQ-ul

succes fericire job angajare atitudine

Când vine vorba de succes, majoritatea oamenilor sunt de părere că inteligența joacă cel mai important rol, însă un studiu al cercetătorilor de la Universitatea Stanford ne va schimba părerea.

Protestatar amendat în București

amendat

Mai mulţi protestatarii au aruncat cu suluri de hârtie igienică înspre sediul PSD. Gestul nu a rămas netaxat de către jandarmi, unul dintre protestatari fiind amendat.

Copil în stare gravă, după ce a căzut de la etajul 9

ambulanta bun

Un copil de doar doi ani este în stare gravă la spital după ce a căzut peste o maşină de la etajul nouă al unui bloc, în Timişoara. Micuţul a fost dus de urgenţă la spitalul de copii Louis Ţurcanu.

Monica Niculescu a câştigat turneul de la Limoges

monica niculescu crop getty

Monica Niculescu, locul 100 WTA şi cap de serie numărul 5, a câştigat turneul de categorie 125k de la Limoges, după ce a învins-o în finală pe germana Antonia Lottner, locul 201 mondial.

VIDEO. Jandarmi recrutați cu autospeciala

autospeciala

Jandarmii pleacă prin ţară cu o caravană pentru a recruta tineri. Speră să convingă 700 de oameni să se înscrie pe locurile de subofiţeri, scoase la concurs de Ministerul de Interne într-o sesiune...

TVR: Regele Mihai se simte mai bine

regele mihai

Regele Mihai se simte mai bine, anunţă televiziunea publică, precizând că informaţia nu este comunicată oficial de Casa Regală, potrivit News.ro.

Dragnea confirmă că a fost citat la DNA

DNA LOGO AGERPRES

Şeful PSD nu a spus în ce calitate a fost chemat, dar nu exclude varianta ca în cazul său să se treacă direct „în faza a doua” după ce va da declaraţii în faţa procurorilor.