Live

Video Putin le-a vorbit liderilor BRICS cu altă voce. Discursul liderului de la Kremlin a părut redat în slow motion

Data publicării:
Vladimir Putin a apărut la summitul BRICS din Africa de Sud în singurul mod în care putea, fără să fie arestat - a apărut virtual. Foto: Profimedia Images

Vladimir Putin și-a făcut apariția la summitul din Africa de Sud al țărilor prietene, dar numai virtual. Și nici această intervenție nu a mers bine, pentru că a apărut o eroare și vocea președintelui rus a fost schimbată. Absența fizică a lui Putin de la reuniunea BRICS era cunoscută, deoarece risca să fie arestat.

Vladimir Putin a apărut la summitul BRICS din Africa de Sud în singurul mod în care putea, fără să fie arestat - a apărut virtual.

Liderii celorlalte țări din acest grup au fost acolo, fizic, în timp ce președintele rus a apărut pe mai multe ecrane simultan, ca Big Brother în 1984.

A fost, fără îndoială, o ipostază umilitoare pentru Putin, deoarece toată lumea știe de ce nu a plecat din Rusia. Dar umilința a fost dublată și de o greșeală uriașă din culise.

Din motive necunoscute, vocea lui Putin care a răsunat în sală nu era vocea binecunoscută. Era mult mai groasă și înfundată. Părea că înregistrarea a fost redată la o viteză mai mică decât cea normală. Așa a vorbit Putin toate cele 18 minute.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Kremlinul anunță exerciţii nucleare la ordinul lui Putin. „Acesta va fi executat în intervalul de timp adecvat”

Ministrul britanic al Apărării este „foarte îngrijorat” de partneriatul dintre Putin și Xi Jinping: „E o amenințare”

"Să oprim totul înainte ca Putin să arunce în aer întreaga lume". Cine sunt rușii care continuă lupta lui Navalnîi

Paleologu: Regimul Putin s-a transformat într-o sectă apocaliptică cu viziuni delirante. E un caz exemplar de patologie a puterii

Partenerii noștri