O familie de campioni. Cum petrec Sărbătorile de Paște fiicele lui Ilie Năstase

Data actualizării: Data publicării:
ILIE NASTASE CU FETELLE crop

A jucat cu cei mai buni tenismani ai lumii, însă nimic nu se compară cu un meci alături de fiicele sale: Emma şi Alessia. Puştoaicele de 9 şi 12 ani se mândresc că au moştenit pasiunea pentru sport de la tatăl lor, Ilie Năstase. Nu şi-au propus să îl întreacă şi nici să facă performanţă, dar, spun ele, să joace tenis alături de tatăl lor este cea mai mare bucurie!

„Mi se pare foarte tare pentru că a fost un campion și este mult mai bun decât mine și arată ciudat când joc eu cu el”, a spus Emma. „Îmi spune că trebuie să întind tot brațul și după aceea să îl duc înăuntru. Și asta mă ajută”, a spus Alessia.

„Nu îmi fac probleme că nu este campioană, sau că nu va fi o jucătoare de tenis bună. Nici nu m-am gândit la așa ceva și nici nu vreau să forțez copilul să facă un sport pe care l-am facut eu. Fiecare face ce îi place”, a spus Ilie Năstase. 

„Tenisul mi se pare un sport plăcut, dar nu l-am practicat foarte mult. Unii oameni îmi spun că trebuie să urmez cariera tatălui meu, dar eu nu sunt de acord. Pentru că nu trebuie să fac ce a făcut tatăl meu, totuşi pot încerca ceva nou”, a spus Alessia.

Ilie şi Amalia Năstase au ales să-şi înscrie fiicele la şcoala americană, unde se acordă o mare importanță sportului. Aşa că Emma şi Alessia fac înot, baschet, fotbal, gimnastică şi tenis. „Îmi place mai mult gimnastica şi am în fiecare joi, după şcoală”, a spus Emma.

„Îmi place foarte mult fotbalul, pentru că mă reprezintă pe mine. De aceea îmi place”, a spus Alessia. Emma şi Alessia sunt mândre că au un tată ca Ilie Năstase.

„Tata a venit la română şi ne-a spus despre performanţele lui, când a luat toate trofeele, şi ne-a arătat trofeele şi toate pozele. Şi la sfârşit trebuia să facem o fişă şi să îi spunem un mesaj lui tata şi eu i-am scris pe fişă că îl iubesc”, a spus Emma.

„La şcoală, în fiecare zi când ajung, toată lumea mă întreabă de el. Şi mereu le dau răspunsuri. Mi se pare frumos să ai un tată care a câştigat ceva în viaţă”, a spus Alessia. Chiar dacă ar putea merge în cele mai exclusiviste locuri, Ilie Năstase şi fiicele lui se bucură să petreacă timpul în natură şi să facă lucruri cât se poate de normale. „Mergem prin parc, pe la filme, pe la mall, mai mult pe afară şi ne place foarte mult. Ne distrăm cu el, eu şi Emma”, a spus Alessia. „Eu le cam pup şi deocamdată aia mică mă mai pupă, aia mare se mai întoarce sau se mai şterge pe faţă. Dar, asta se întâmplă pentru că aşa făceam şi noi cu părinţii”, a spus Ilie Năstase.

„Îmi mai aduc aminte că eram la Mamaia, era târziu, era 8 seara şi tata a adormit pe canapea. Iar eu cu Emma ne-am strecurat prin casă şi am început să facem baie. Atunci tati s-a supărat rău pe noi, dar noi am început să râdem”, a spus Alessia.

Paştele este unul dintre cele mai importante momente din an pentru întreaga familie Năstase. Merg la biserică, mănâncă ouă roşii, cozonaci, sau iepuraşi de ciocolată. Dar cea mai mare bucurie este că se aşează împreună la masă.

„De obicei, în weekenduri sau în timpul săptămânii, nu prea avem timp să ne vedem, pentru că fiecare este cu treaba lui. Şi atunci când vine Paştele suntem toţi împreună. Şi asta îmi place cel mai mult. Şi că primim bomboane”, a spus Emma.

„Merg la aceiaşi biserică de 40 de ani, din Dorobanţi, că este foarte aproape, la 300 de metri de casă. Şi de acolo luăm Lumina, aducem acasă, cum se întâmplă la ortodoxi”, a spus Ilie Năstase. „Şi câteodată mergem la o prietenă de-a lui Alessia şi facem căutare de ouă şi găsim ouă de ciocolată de iepuraşi de ciocolată în iarbă”, a spus Emma. Cel mai frumos cadou de la iepuraş este să fii împreună cu familia şi prietenii, să fii înconjurat de iubire, aşa cum sunt Alesia şi Emma Năstase!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri