Ducesa Meghan ar fi semnat un contract pentru un proiect Disney

Data publicării:
meghan markle ducesa de sussex
Foto; Getty Images

Ducesa Meghan de Sussex ar fi semnat un contract cu compania Disney, pentru a asigura rolul de narator al unui proiect, iar încasările obținute vor fi donate unei asociații caritabile care se ocupă de protejarea vieții sălbatice, potrivit The Hollywood Reporter.

Publicația britanică The Times scrie, citând surse, că ducesa Meghan va dona suma obținută pentru acest proiect organizației Elephants Without Borders, potrivit Mediafax.

Se pare că tranzacția a fost încheiată înainte ca aceasta și soțul ei, prințul Harry, să anunțe că vor renunța la rangul de membri "seniori" ai familiei regale britanice.

Anterior, ducii de Sussex au mai colaborat cu Disney pentru premiera europeană, de la Londra, a filmului "The Lion King", din iulie anul trecut. Evenimentul a avut rolul de a colecta fonduri pentru organizația African Parks, susținută de prințul Harry.

De asemenea, Disney le-a oferit celor doi o acuarelă Winnie-the-Pooh (Winnie de pluș) pentru a sărbători nașterea fiului lor, Archie.

Disney nu a confirmat, deocamdată, informația privind noul proiect în care ar fi implicată ducesa Meghan.

Familia regală a Marii Britanii a anunțat pentru luni o întâlnire pentru a discuta aspectele legate de anunțul ducilor de Sussex, la reședința reginei Elizabeth a II-a din Norfolk, Sandringham. Printre invitați se află, potrivit presei britanice, regina Elizabeth a II-a, prințul moștenitor Charles, prințul William și prințul Harry.

Aceasta este prima întâlnire a familiei regale după anunțul retragerii lui Harry și Meghan din prim-planul vieții monarhice.

Prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai 2019. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Editor web: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri