Sari la conținut

HANDBAL. Victorie clară cu Rapid

Deşi au avut un start ezitant de meci braşovencele s-au impus lejer în capitală. La pauză gazdele erau în avantaj de două goluri scor 13 la 11. Partea secundă a aparţinut însă Coronei care şi-a depăşit adversarele la toate capitolele. Pentru galben-albastre Oana Bondar şi Carmen Cartaş cu 5 goluri au fost cele mai bune marcatoare.

Venim după o perioadă foarte obositoare, cu drumuri multe şi un joc greu în semifinalele EHF, iar asta s-a văzut în meciul de azi. Ne-am regăsit foarte greu în faţa unei echipe a Rapidului care a luptat cu dăruire pentru a lua punctele ce le-ar fi ajutat să evite retrogradarea. Ne aşteptam la un meci greu, şi totuşi am reuşit să ne mobilizăm abia în repriza a doua şi să ne distanţăm pe tabela de marcaj. Dar ce contează acum este rezultatul, sînt trei puncte importante care ne ţin în grafic pentru locul trei. Le felicit pe fete, fiindcă ,în final, este victoria lor", Dumitru Berbece - antrenor secund Corona Braşov. 

Următorul meci al Coronei în Liga Naţională de handbal feminin este programat sâmbătă, la Braşov, de la ora 15:30, cu Dunărea Brăila. Formaţia de sub Tâmpa se află pe locul 3 înaintea acestui joc cu 4 puncte în faţa echipei de la Dunăre iar lupta pentru locul 3 pare în mare măsură tranşată de galben-albastre cu două etape înainte de finalul campionatului. Disputa contra brăilencelor este transmisă în direct de Digi Sport.