Se fac angajări în IT, nu sunt necesare experiența sau studiile în domeniu

Data publicării:
recrutari it

Experienţa nu este necesară, studiile nu trebuie să fie neapărat finalizate, ci tinerii trebuie să fie dornici să muncească şi să acumuleze cât mai multe informaţii într-un timp scurt. De asemenea, candidaţii trebuie să fie dispuşi să se mute în alt oraş dacă angajatorul solicită acest lucru. Acestea sunt principalele criterii de recrutare pentru tinerii care vor o carieră în IT.

„Suntem din Brașov şi suntem aici pentru a recruta oameni care sunt dispuşi să se relocheze la Braşov şi venim aici tocmai pentru că este un centru universitar puternic, acesta este şi motivul pentru care piaţa IT se dezvoltă foarte tare aici,” a explicat Roxana Spânu, IT recruiter. 

„Nu neapărat experienţă cât nivel de cunoştinţe mediu spre avansat. Avem colegi studenţi, căutăm studenţi, masteranzi. Nu avem un plafon salarial, putem oferi atât sau atât. Pur şi simplu în funcţie de cunoştinţe facem şi pachet salarial şi alte beneficii,” Andrei Rebenciuc, team manager la o firmă IT.

În prima zi de târg, vizitatorii s-au mulţumit doar să consulte ofertele angajatorilor şi cerinţele pe care le au aceştia.

Standurile angajatorilor rămân deschise pe durata zilei de miercuri, când vor avea loc şi seminarii despre domeniul IT.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri