A cincea zi de protest mut în faţa sediului PSD Bihor

Data actualizării: Data publicării:
protest mut 5

A fost a cincea zi de protest în tăcere la Oradea. După trei zile de pauză, orădenii nemulţumiţi de actuala guvernare au reluat vineri protestul mut din faţa sediului PSD Bihor. Dacă până acum manifestanţii au venit cu bannere şi pancarte, de această dată au adus şi imaginile ale două figuri cunoscute din istoria românilor: Decebal şi Vlad Ţepeş.

12 orădeni şi-au manifestat din nou în tăcere nemulţumirea faţă de guvernul PSD- ALDE în faţa sediului PSD Bihor. Timp de 15 minute protestatarii au afișat bannere cu mesajele "Rezist Oradea" şi "Vă vedem", pancarte și imagini ale două personalități din istoria românilor.

"Vlad Ţepeş şi Decebal, strămoşii noştri. Vrem să arătăm că suntem un neam mândru, dârz, nu ne lăsăm, nu acceptăm teleormanizarea României, ne iubim ţara şi vrem să nu trăim într-o ţară de hoţi."

"Vrem odată să înţeleagă clar cei de la guvernare că nu suntem de acord cu programul lor de guvernare, în primul rând, şi nu suntem de acord cu programul lor în care vor să dea jos cu justiţia din România."

"Încercăm să le spunem în continuare celor care se află la guvernare că îi vedem, că nu suntem de acord cu toate mizeriile pe care le fac, cu faptul că ne duc către dictatură", a transmis Alin Dobai, din cadrul asociaţiei Oradea Civică.

Nemulţumirile oamenilor sunt în continuare legate de modificările la legile justiţiei şi de reprezentanţii partidelor de la conducere.

"Pe lângă protestul de seară, am recurs şi la această modalitate de a protesta în fiecare zi lucrătoare în faţa sediului PSD, acest flashmob prin care protestăm în tăcere", spune Alin Dobai.

Manifestanţii vor continua protestul în fiecare zi lucrătoare, între orele 12 şi 12 şi un sfert.

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri