Accidentarea a privat-o de medalie

Data publicării:
sport 20florian-34515

Europenele de judo la tineret a fost ultima şansă pentru Oradea ca să mai bifeze o medalie în acest an. A ratat-o şi asta pentru că Larisa Florian s-a accidentat destul de grav în turul trei al categoriei 52 de kilograme. Chiar dacă a avut parte de adversare cu renume, speranţa judoului orădean a fost doborâtă pe tatami, în Cehia, doar de problemele apărute la cot. Accidentarea a survenit în lupta cu sportiva din Kosovo, Majlinda Kelmendi, multiplă campioană europeană şi mondială de tineret.

„Nu pot să zic că sunt dezamagită de rezultat. Dezamăgită sunt că m-am accidentat. Dacă nu mă accidentam puteam să iau măcar bronzul", a spus Larisa Florian, campioană europeană de cadeţi

Transportată la spital pentru tratament, Larisa a trebuit să se mulţumească cu locul cinci în ierarhia finalã.

„Este o întâmplare pe care nu ne-am dorit-o, dar prin prisma sportului apar şi astfel de accidentări. Acuma, rămâne ca Larisa să se recupereze cât mai bine şi sã ne punem obiective la fel de îndrăzneţe, ca în acest an, şi pentru anul viitor", a precizat antrenorul sportivei, Aurelian Fleisz.

În ciuda ghinionului suferit, directorul Liceului cu Program Sportiv Bihorul consideră că rezultatul obţinut de sportiva orădena este cel mai bun din acest an pentru şcoala sportivă.

"Neşansa accidentării a dus-o pe locul cinci pentru că dacă ar fi fost aptă, cu siguranţă intra pe podium. Eu cred că se bătea pentru locul unu", a conchisDan Matei, directorul LPS Bihorul.

Colega de club a Larisei Florian, Lorena Podelenczki a ieşit din cursa pentru europene încă din primul tur al categoriei 70 de kilograme

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri