Sari la conținut

BASCHET. Ţinta CSM Oradea: minimum şapte victorii în Top 6

CSM CSU Oradea are pretenţii şi în acest an la podiumul Ligii Naţionale de baschet masculin. Calificată fără probleme în cea de-a doua fază a campionatului, formaţia orădeană vrea să bifeze minimum şapte victorii. Două deja le-a obţinut.

„Dacă ne gândim că ar trebui să fim în preajma podiumului, sau chiar pe podium am avea nevoie de un număr de şapte, opt victorii. Este un target greu de atins pentru că în top 6 jucăm cu echipe de nivel apropiat", a declarat Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea.

Mai-marii grupării orădene nu au vreo preferinţă pentru play-off şi asta pentru că rezultatele înregistrate până acum au dus la un campionat echilibrat.

Nu ştiu neapărat dacă valoarea campionatului este mai ridicată sau nivelul sau restul echipelor au ajuns la un nivel egal, dacă am adus un plus valoare cu acest campionat sau nu. Dar cert este că din punct de vedere al spectacolului este un campionat deosebit de interesant, un campionat care este plin de suspans şi cred că totul se va decide în ultimele jocuri", spune Şerban Sere.

CSM CSU Oradea a reuşit în sezonul trecut opt victorii în jocurile din Top 6.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus