Colonelul Sorin Caba a primit numirea la conducerea ISU "Crişana"

Data actualizării: Data publicării:
insp sef col. Sorin Caba

După şase luni în care a fost împuternicit la comanda Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana", colonelul Sorin Mihai Caba a fost numit, oficial, pe 1 iunie, inspector şef al instituţiei. Noul şef al pompierilor bihoreni a promovat examenul pentru ocuparea postului de comandă, organizat la Bucureşti, în luna mai.

Colonelul Sorin Caba a fost de două împuternicit la comanda ISU "Crişana": o dată între 2012 şi 2013 şi a doua oară între 1 decembrie 2016 - 1 iunie 2017.

Absolvent al Institutului Militar de Radiolocaţie “Avram Iancu” din Braşov, noul comandant al ISU Bihor a intrat în structurile Ministerului Apărării Naţionale în 1996, iar din 2007 face parte din corpul de ofiţeri al Inspectoratului judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

În cadrul instituţiei pe care acum o comandă, colonelul Sorin Caba a fost, pe rând, Ofițer 1 și Ofițer specialist II - prevenirea situațiilor de urgență, împuternicit prim – adjunct și prim – adjunct al inspectorului șef.

A urmat cursurile Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Universităţii Tehnice Cluj-Napoca, cursurile de master la Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei Oradea şi cursurile postuniversitare la Facultatea de Instalaţii a Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti.

Colonelul Caba este căsătorit şi are doi copii.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: ISU "Crişana"

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri