Sari la conținut

FOTBAL. Emoţii în Dealul Florilor. FCM Baia Mare dă piept cu Steaua în Cupa României

Lideri în seria a doua a ligii secunde, băimărenii cred în minuni, mai ales că jocurile din cupă au fost mereu deschise surprizelor.

Dorin Toma, antrenorul FCM Baia Mare: „Mingea este rotundă. Orice echipă poate fi învinsă, orice echipă poate să câştige. Nu cred că o să avem probleme, nici emoţii, deşi sunt jucătorii care nu au jucat niciodată contra Stelei, sunt jucători tineri."

Optimismul tehnicianului este susţinut şi de jucători.

„Este un meci bun pentru noi şi sperăm... Eu cred că va fi un meci frumos, cu şanse 50-50, şi ne bucurăm că am reuşit să aducem Steaua aici", spune Octavian Ormenişan, portar FCM Baia Mare.

Conştient de valoarea adversarului, Dorin Toma îşi doreşte ca Baia Mare, indiferent de rezultat, să lase o impresie cât mai plăcută: „Va fi un meci foarte dificil, dar pentru noi vor fi 90 de minute în care jucătorii noştri nu vreau să aibă nicio presiune, să nu aibă presiunea rezultatelor din campionat, să nu aibă presiunea obiectivelor. Pentru ei vor fi 90 de minute de distracţie, dacă pot să spun aşa." 

Confruntarea dintre FCM Baia Mare şi Steaua, cea care practic va decide ultima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei României, este programată în această seară de la ora 20:30.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Kristian Kosa