Sari la conținut

FOTBAL. FC Bihor - ASA Tg. Mureș 1-0. Orădenii au obţinut prima victorie după şase etape

FC Bihor a început în forţă şi în minutul 9, Florin Lazăr a căzut în careu, dar nu s-a fluierat nimic. Căpitanul orădenilor era cât pe ce să fie el sancţionat cu lovitură de la 11 metri după duelul cu Buhăescu din minutul 21. Acesta a solicitat penalti, dar a primit în schimb cartonaş galben pentru simulare.

Şi cum o problemă nu vine niciodată singură, la faza imediat următoare, Sfârlea a bătut corneul scurt pentru Ianc, iar centrarea acestuia a fost perfectă pentru lovitura de cap a lui Lukacs.

„Aveam nevoie de un rezultat pozitiv pentru a continua, după părerea noastră, jocurile bune care le-am făcut în trecut. Aveam nevoie de această victorie pentru a avea încredere. Poate fi un început. Este un rezultat pe care se poate lucra", spune Gheorghe Ghiț, antrenorul FC Bihor.

Mureşul a forţat egalarea, însă a fost aproape să fie taxată în câteva rânduri de mezinul familiei Lukacs. Zsombor a scăpat în două rânduri. Chiar dacă a ratat, a obţinut eliminarea fostului stelist Onicaş. 

„Am întâlnit o echipă mult mai agresivă decât noi, cu mai mult curaj. Mi s-a părut o parte din jucătorii mei destul de timizi în unele momente", susține Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul ASA Tg. Mureş.

În inferioritare, Mureşul a mai încasat un gol, dar reuşita lui Florin Pop a fost anulată însă pentru o poziţie de ofsaid.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Darius Pop

Pe aceeași temă