Larisa Florian, sportiva anului 2017 în Bihor

Data actualizării: Data publicării:
gala sportului larisa

Judoka Larisa Florian a fost desemnată cel mai bun sportiv bihorean al anului 2017. Anunțul a fost făcut aseară, în cadrul tradiţionalei Gale a Sportului bihorean. La cel mai bun an din carieră, la seniori, Larisa s-a remarcat prin aurul cucerit la Grand Slam-ul de la Baku, argintul de la Minsk și cele trei medalii de bronz câștigate în 2017.

Sportiva antrenată de Aurelian Fleisz a fost urmată în top de multipla campioană naţională la înot Ingrid Huszar și de Vlad Vişan, judoka medaliat în 2017 cu două medalii de bronz la Cupa Mondială.

În acest an, clasamentul celor mai bun sportivi a cuprins doar şase nume la sporturi olimpice. Printre laureați s-au mai aflat înotătoarea clubului Crişul, Ioana Buzlea, spadasina Bianca Benea şi judoka Vlad Luncan.

În ierarhia jocurilor sportive, echipa de polo CSM Digi Oradea a încheiat anul pe locul întâi, urmată de colegii de la baschet şi de echipa de polo pe apă feminin, Crişul Oradea.

La sporturi neolimpice, în frunte s-a situat karateul tradiţional, prin Raul Tudorică, de la clubul UAMT Universitatea Agora Oradea. Acesta a fost urmat de sportivul clubului Tae-Kyon, Cătălin Topai, campion mondial de taekwondo cu naţionala României, şi de karateka Marius Ilaş.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri