LPS Bihorul îşi premiază sportivii

Data publicării:
sport 20lps-38244

După un an în care sportivii au tras din greu în arene pentru medalii, Liceul cu Program Sportiv Bihorul se pregăteşte să-i premieze pe cei mai buni dintre ei. Chiar dacă a fost, comparativ, un an mai slab decât 2011 care a avut în palmares un titlul mondial şi unul european, 2012 are şi el cu ce să se laude. Trei prezenţe la Jocurile Olimpice din acestă vară, de la Londra. O performanţă cu care nu oricine se poate lăuda.

„Sunt mândru că din această şcoală am avut prezenţă la olimpiadă, şi ca să fiu sincer, este un îndemn şi pentru alţii ca atunci când suntem analizaţi şi judecaţi să vede câţi au mai avut reprezentanţi la olimpiadă", a declarat directorul şcolii sportive, Dan Matei.

Cu medalii cucerite la toate secţiile şi aproape în toate competiţiile, directorul şcolii sportive orădene este convins că LPS Bihorul va ţine ştacheta rezultatelor ridicată şi pe viitor.

„Este un edificiu solid, un edificiu care în momentul de faţă eu cred că este consacrat, şi este un edificiu care asigură continuitate pentru sportul din Bihor şi nu numai", a mai precizat Matei.

Festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi din 2012 de la LPS Bihorul, se va desfasura joi, de la ora 16, în sala de jocuri a liceului orădean.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri