Sari la conținut

Lucrările la pasajul suprateran de pe DN79 vor începe în octombrie. Contestaţiile au fost respinse 

Administraţia locală a făcut o plângere în instanţă, iar Curtea de Apel a decis menținerea rezultatului licitaţiei. Astfel, „ofertantul economic desemnat câștigător a rămas SC Tehnodomus SRL din Arad", au comunicat reprezentanţii Primăriei Oradea.

"După ce Primăriei Oradea i se va comunica minuta deciziei date în dosarul 308/35/2014, aceasta va comunica operatorilor economici participanți la licitația publică decizia Curții de Apel, urmând ca după finalizarea acestei proceduri să se încheie contractul de lucrări cu firma câștigătoare, în vederea începerii lucrărilor în luna octombrie", se arată într-un comunicat al Primăriei.

Pasajul peste DN 79 va fi construit pe şoseaua de centură a oraşului, deasupra sensului de la ieşirea din Oradea spre Arad. Valoarea proiectului depăşeşte 25 de milioane şi jumătate de lei, din care fondurile nerambursabile înseamnă 81%.

În urmă cu câteva zile, aministraţia orădeană a predat amplasamentul unui alt pasaj suprateran, cel peste DN 76, în capătul cartierului Nufărul, spre Băile Felix.

Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă