Digi Economic: Șantiere pe mai multe bulevarde din București pentru următorii trei ani. Care vor fi zonele afectate

Data actualizării: Data publicării:
trafic in bucuresti
Primăria Municipiului București a scos la licitație publică un contract de 855 de milioane lei pentru reabilitarea infrastructurii rutiere pe traseul a trei linii de tramvai. FOTO: Shutterstock

Primăria Municipiului București a scos la licitație publică un contract de 855 de milioane lei pentru reabilitarea infrastructurii rutiere pe traseul a trei linii de tramvai, 40, 55, și 14, potrivit Digi Economic

Contractul vizează servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și lucrări de execuție pentru două loturi.

Primul este „Reabilitare sistem rutier pe Bd. Th. Pallady, B-dul 1 Decembrie 1918, B-dul Basarabia, Calea Călărașilor, B-dul Corneliu Coposu, inclusiv Bucla Complex Titan, lungime traseu 18,000 km, cale dublă linie curentă, acces și retragere”.

Al doilea lot este împărțit în trei secțiuni. Prima este „Reabilitare sistem rutier pe B-dul Pache Protopopescu și Str. Traian lungime traseu 1,900 km, cale dublă linie curentă”. 

A doua secțiune este „Reabilitare sistem rutier pe Bulevardul Ferdinand I, între Șoseaua Mihai Bravu și Strada Traian B-dul Ferdinand I între Șos. Mihai Bravu și str. Traian”.

A treia secțiune din Lotul 2 este „Reabilitare sistem rutier pe Strada Dristorului între B-dul Camil Ressu și Strada Baba Novac, lungime traseu 0,220 km cale dublă linie curentă”.

Citește mai mult despre acest subiect pe Digi Economic.

Partenerii noștri