Sari la conținut

Medicul Sorin Ianceu îşi scoate telefoanele la licitaţie în scop caritabil

Medicul Sorin Ianceu nu s-a recuperat complet după tragedia aviatică din Munţii Apuseni. Mai are nevoie de o intervenţie chirurgicală, dar se gândeşte cum să salveze alte vieţi. Primul pe lista sa este şoferul autocarului implicat anul trecut în accidentul din Muntenegru. Vrea să-şi vândă telefoanele pe care le avea în ziua accidentului şi să doneze banii pentru a-l ajuta.

Doctorul norocos pentru că este în viaţă, s-a gândit că, deşi distruse în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, cele două telefoane ale sale ar putea fi vândute la o licitaţie în scopuri caritabile.

"Aceste două obiecte, deși în ziua de azi sunt indispensabile pentru orice om, vreau să le donez pentru că reprezintă o amintire pe cât de tristă, pe atât de importantă pentru mine."

Licitaţia neobişnuită nu are un preţ de pornire. 

"Dacă există vreun cumpărător sau cineva interesat poate depune o ofertă pe adresa sorin_ianceu@yahoo.com şi, în funcţie de oferte, voi selecționa una dintre cele mai avantajoase", spune medicul Ianceu.

Sorin Ianceu spune că, dacă nu vor fi persoane interesate de cele două telefoane, atunci le va scoate la licitaţie la primul eveniment de caritate ce va fi organizat în Oradea.

În accidentul produs vara trecută în Muntenegru, cel mai grav din istoria turismului românesc, 18 oameni au murit, iar alţi 29 au fost răniţi.

reporter: Yvette Mîrza
operator: Gabor Szilagyi