Revine pe tatami peste trei luni

Data publicării:
sport 20florian-40710

Fosta campioană europeană de cadeţi din 2011 a fost operată la tendonul braţului stâng după accidentarea suferită la mondialele de juniori din acest an unde a ocupat locul cinci. Ceea ce părea o pauză forţată de aproximativ o lună s-a triplat acum şi revenirea sa pe tatami pare plauzibilă abia în primăvara anului viitor.

„A fost operată de urgenţă şi acum, de cinci zile şi-a început recuperarea. Noi sperăm ca în trei luni, Larisa să fie din nou pe tatami", a declarat antrenorul Larisei, Aurelian Fleisz.

Sportiva nu vrea să se lase prea mult afectată de accidentarea suferită şi are planuri măreţe pentru viitor. După ţintele ratate în acest sezon, Larisa este hotărîtă să se încununeze din nou ca regină a categoriei 52 de kilograme, atât la europene cât şi la mondiale: „Vă promit tuturor celor care mă susţin că am să încerc să devin şi îmi doresc să devin campioană europeană, dar şi campioană mondială".

Larisa Florian a bifat în acest an primul său titlu naţional şi în competiţia senioarelor, deşi mai are încă un an de juniorat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri