RCM Timișoara bate Steaua la ea acasă: 18-13. Victorie muncită pentru băieții lui Chester Williams!

Data publicării:
rugby 9



După un start echilibrat de meci, bănățenii au reușit să se desprindă de rugbiștii steliști în urma unor greșeli grave ale defensivei bucureștene. Cele două eseuri reușite de jucătorii lui Chester Williams au venit în urma unor erori ale steliștilor: la un moment dat, scorul a fost 15-3 pentru RCM Timișoara, iar 15-8 a fost scorul pauzei.

După pauză, Steaua a fost echipa care s-a aflat la cârma jocului. Bucureștenii au pus continuu presiune pe RCM Timișoara și au reușit să se apropie la doar două puncte, 15-13. Dar o lovitură de pedeapsă transformată de Calafeteanu i-a îndepărtat din nou pe timișoreni la 5 lungimi: 18-13. Avea să fie și scorul final, cu toate că ultimul sfert de oră al partidei a însemnat o bătălie crâncenă pentru fiecare metru de pământ, în apropierea terenului de transformare al timișorenilor. Presiunea pusă de steliști nu a putut fi concretizată pe tabelă, iar RCM Timișoara a reușit să reziste până la final și să păstreze diferența de 5 puncte.

Victoria aduce RCM Timișoara statutul de mare favorită la câștigarea campionatului. Etapa viitoare, RCM Timișoara va juca tot în deplasare, pe terenul celor de la Farul Constanța.

reporter: Miodrag Hojda
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri