Sari la conținut

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Şi prezidenţiabilii râd câteodată. Momente amuzante din campania electorală


ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Simpatizanţii nu trebuie să se flateze singuri. Este un mesaj general, nu doar pentru domni. Elena Udrea a mizat pe partea glossy a campaniei electorale şi a încercat să atragă alegătorii în culise. A postat pe Internet câteva filmări în care face exerciţii de dicţie. S-a arătat alegătorilor în timp îşi cumpăra haine sau era aplaudată... Nu s-a sfiit să arate că se simte în largul ei când vorbeşte cu simpatizanţii.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Monica Macovei, însă, a vrut să demonstreze că are curaj. Chiar dacă nu are permis special, a încălecat motocicleta şi participat la întâlnirile bikerilor.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În ultimul timp merg pe motocicletă, pentru că e cel mai rapid mod de transport din Bucureşti”, declara Monica Macovei.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis şi-a dezvăluit şi el pasiune pentru mijloacele de transport pe două roţi. A renunţat la costum şi cravată pentru blugi şi jachetă. Şi-a chemat simpatizanţii la o plimbare pe străzile din Bucureşti.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Călin Popescu Tăriceanu a vrut să fie la înălţime. Şi-a înnoit brevetul de pilot cu câteva zile înainte de începutul campaniei electorale. A trebuit să arate că ştie toate aparatele din bord.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Ponta a vrut să meargă la sigur. S-a amestecat printre pelerinii care se rugau la Sfânta Parascheva şi nu a ratat multe procesiuni religioase. În fine, candidatul PSD s-a fotografiat şi în timp ce dona sânge.