C.T.Popescu despre declarațiile președintelui pe tema Gazprom: Țelul final al demersului său manipulator e guvernarea USL 

Data publicării:
cristian tudor popescu ctp 5345359-Mediafax Foto-Octav Ganea-1

„Sunt declarațiile unui vorbete de televizor, cum auzim mulți. Nu ar trebui ca un președinte să facă astfel de declarații, dar el o face. A renunțat de mult la această datorie a unui șef de stat de a vorbi altfel decât diverse personaje ce se produc la TV. Vă amintiți declarațiile lui în legătură cu o acțiune neautorizată întreprinsă de România pe teritoriul altui stat? Nu a adus niciun fel de date, dovezi, a aruncat-o, așa...”, a subliniat el.

 „Țelul final al demersului manipulator al președintelui e guvernarea USL, spune că în clipa de față protestele de stradă sunt generate de minciunile USL din campanie. Aici are dreptate, pentru că atunci Ponta era violent împotriva exploatării gazelor de șist, fără să aducă un alt argument decât că Băsescu era pentru. Deci o acțiune politicoidă a lui Ponta și USL pentru care Băsescu taxează acum, prin această declarație în care introduce și Rusia în ecuație, dar totul e joc politic”, a adăugat jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri