Ministerul Public din Olanda confirmă: Cetățeanul căutat în România pentru crimă a murit, intrând cu mașina într-un camion

Data actualizării: Data publicării:
accident olandez sinucidere fetita dambovita
Foto: Marcel van Dorst via De Telegraaf

Ministerul Public din Olanda a confirmat luni, într-un comunicat, că cetățeanul olandez căutat în România pentru crima de la Gura Șuții a murit, după ce, din câte se pare, a intrat în mod intenționat cu mașina, luni după-amiază, într-un camion. 

Accidentul s-a petrecut la Escharen. Bărbatul avea 47 de ani și s-a dovedit a fi suspectul căutat de România pentru uciderea unei fetițe de 11 ani, precizează Ministerul Public de la Haga. 

Instituția mai spune că încă se cercetează cauza exactă a accidentului, dar se pare că bărbatul a intrat în mod deliberat în camion.

Ancheta în privința acestei crime este făcută de poliția din România, iar poliția din Olanda oferă sprijin acolo unde este necesar, se mai spune în comunicatul Ministerului Public olandez.

Anterior, autoritățile române confirmaseră pentru Digi24 că olandezul suspectat de crimă s-a sinucis, informațiile fiind transmise de Poliția olandeză.

Olandezul suspectat că a ucis fetiţa de 11 ani din localitatea Gura Suţii, judeţul Dâmboviţa, se numește Joop Visscher. El a venit în ţară miercuri şi a plecat sâmbătă. 

Redactor: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri