Primele imagini de la locul în care s-a sinucis presupusul ucigaș al fetiței de 11 ani din Dâmbovița. A intrat cu mașina într-un tir

Data actualizării: Data publicării:
presa olanda criminal sinucis

Presa din Olanda transmite primele imagini de la locul în care s-ar fi sinucis presupusul criminal al fetiței de 11 ani din Dâmbovița. Olandezul în vârstă de 43 de ani a intrat cu mașina personală într-un tir, în jurul orei 15, notează siteul telegraaf.net. Johannes Visscher s-ar fi sinucis în timp ce era căutat de poliție.

Sursa foto: MARCEL VAN DORST, via telegraaf.nl

Poliția a demarat o anchetă în legătură cu accidentul, însă surse susțin că este vorba despre o sinucidere. Conform polițiștilor, implicat în acest accident ar fi cel „despre care s-a vorbit toată ziua în presă”. Impactul a fost atât de puternic încât tirul în care a intrat intenționat cu mașina s-a răsturnat pe o parte. Johannes Visscher se afla singur în autoturism.

Autoritățile române au confirmat pentru Digi24 că olandezul suspectat de crimă s-a sinucis, informațiile fiind transmise de la Poliția Olandeză.

Olandezul suspectat că a ucis fetiţa de 11 ani din localitatea Gura Suţii, judeţul Dâmboviţa, a venit în ţară miercuri şi a plecat sâmbătă. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri