Noi detalii în cazul șoferiței care a intrat intenționat cu mașina într-un polițist pe motocicletă. Trecuse pe roșu la două semafoare

Data actualizării: Data publicării:
accident

Șoferița care ar fi intrat intenționat cu mașina într-un polițist aflat pe motocicletă a fost arestată preventiv. Procurorul de caz o acuză de tentativă de omor și ultraj. Femeia le-a spus polițiștilor că trebuia să ajungă urgent la București.

Pe imaginile de pe camera de supraveghere se vede clar că agentul pornise cu motocicleta în urmărirea femeii. Aceasta l-a spulberat pur și simplu. După impact, motocicleta s-a izbit de o altă mașină și a luat foc, iar polițistul de 29 de ani a fost aruncat câțiva metri pe șosea. Agentul s-a ridicat singur în picioare și a fost preluat, ulterior, de o ambulanță. Șoferița a fost oprită apoi de un alt echipaj de poliție.

Agentul nostru a sesizat în trafic nereguli cu privire la autoturismul condus de șoferiță, defecțiuni la sistemul de semnalizare-iluminare, a aenționat-o pe aceasta sonor, cu folosirea semnalelor acustice, pentru a opri pe dreapta. Aceasta nu s-a conformat, a urmat o cursă de urmărire pe raza municipiului Buzău. A forțat două semafoare succesive, ignorând culoarea roșie, iar când agentul de poliție rutieră a trecut în dreptul autoturismului, cu semnale acustice și luminoase, pentru a o determina să oprească, aceasta a virat cu vădită intenție stânga pentru a-l acroșa, ceea ce s-a și întâmplat”, a spus comisar șef Silviu Dinu, Șeful serviciului rutier IPJ Buzău.

Acesta a adăugat că, după ce a fost oprită de un alt echipaj, femeia a spus că se grăbea pentru că trebuia să ajungă urgent la București și că nu a considerat necesar să oprească la semnalul polițistului.

Editor web: Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri